TW Klimatics hecht veel belang aan een correct onderhoud van uw airco-, verwarmings- of ventilatiesysteem. Na de opstart staan wij in voor de opvolging zodat uw systeem piekfijn werkt. Na één jaar volgt een gratis onderhoudsbeurt. Ook bij pannes en voor herstellingen mag u altijd rekenen op onze snelle service.

Warmtepompen, ventilatiesystemen en aircosystemen zijn uiterst onderhoudsgevoelig. Om muffe geuren door opstapelend stof of bacteriën te vermijden, is een regelmatige spoel- en reinigingsbeurt noodzakelijk. Bovendien blokkeert opstapelend stof de goede werking van uw systeem en daalt bij een ondermaats onderhoud drastisch het rendement en stijgt het energieverbruik.

Aantrekkelijke onderhoudscontracten

De eerste reinigingsbeurt na één jaar werking voeren wij gratis uit. Nadien hebt u de vrije keuze om in te gaan op een aantrekkelijk onderhoudscontract. Wij komen dan jaarlijks langs om uw airco, ventilatie of verwarming in een uitstekende conditie te houden en bij te regelen waar nodig. U hoeft zich verder geen zorgen te maken.

Gereedschap voor onderhoud.

Interesse in energiezuinige airco, verwarming of ventilatie?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek en een bijhorende offerte.
CONTACTEER ONS