TW Klimatics is het installatiebedrijf van Tom Willemsens uit Arendonk. Al sinds zijn achttiende specialiseert hij zich in aircosystemen, energiezuinige verwarming en ventilatie. Na meer dan tien jaar te hebben gewerkt in loondienst vond hij in 2012 de tijd rijp voor het opstarten van een eigen zaak.

Zaakvoerder Tom Willemsens vormt uw aanspreekpunt van begin tot einde. Hij komt persoonlijk langs voor een eerste kennismaking en deskundig advies. Hij werkt de nodige berekeningen uit en presenteert u de offerte. Bij een akkoord tekent hij het volledige technisch plan uit. Tijdens de uitvoering heeft Tom de leiding op de werf. Bij vragen kan u altijd bij de zaakvoerder terecht. Wanneer u in zee gaat met TW Klimatics, kiest u in de eerste plaats voor een persoonlijke en transparante aanpak.

Uitgebreide referentielijst in Antwerpen

TW Klimatics bouwde de afgelopen jaren een uitgebreide referentielijst op met uiteenlopende projecten in woningen, villa’s, kantoren, industriegebouwen, winkels,… in de volledige provincie Antwerpen.

Het bedrijf specialiseert zich in totaalsystemen met koppelingen van airco’s, warmtepompen, vloerverwarming, zonneboiler, lagetemperatuur radiatoren, ventilatiesysteem,…. Volledig op maat van het project werkt TW Klimatics voor u een oplossing uit.

Zaakvoerder Tom Willemsens

Interesse in een energiezuinige airco, verwarming of ventilatie?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek en een bijhorende offerte.
CONTACTEER ONS