Wij plaatsen in uw woning, kantoor of winkel een ventilatiesysteem volgens de regels van de kunst. Kies voor onze totaalservice of ga zelf aan de slag. U bespaart 30 tot 40 procent. Zo kunt u bijvoorbeeld het slijpwerk en het plaatsen van de leidingen op zich nemen, terwijl wij de installatie plaatsen, opstarten en opvolgen. U geniet van dezelfde garanties wanneer wij alle materialen leveren.

Welke soorten ventilatiesystemen plaatsen wij?

Voor een optimaal leefcomfort en een maximaal behoud van warmte, plaatsen wij volgende soorten ventilatiesystemen:

  • Type C: de verse lucht wordt in het type c naar binnen gezogen via roosters in de ramen of muren. De gebruikte binnenlucht wordt mechanisch afgevoerd. Het inzuigen gebeurt in de droge ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamers en bureau. De afvoer van de gebruikte binnenlucht verloopt via de natte ruimtes zoals keuken, badkamer, toilet, wasplaats,…
  • Type C+: het systeem C+ is gelijkaardig aan het systeem C, maar is uitgerust met een intelligente sturing van het systeem. Deze intelligente sturing gebeurt mogelijk op basis van een bewegingssensor: wanneer iemand de kamer betreedt, verhoogt automatisch het ventilatiedebiet. Een andere optie is een sensor die het CO2-gehalte meet. Wanneer deze concentratie stijgt, verhoogt automatisch de toevoer van verse lucht.
  • Type D: in het type D verloopt zowel de aanvoer in de droge ruimtes als de afvoer via de natte ruimtes met ventilatoren. Dit systeem kan worden uitgebreid met warmterecuperatie waarbij de afgevoerde binnenlucht de inkomende buitenlucht verwarmt. In de zomer werkt de warmtewisselaar omgekeerd en dus verkoelend. Warmterecuperatie houdt wel in dat alle luchtstromen moeten gecentraliseerd worden via leidingwerk en dat er een centrale af- en aanvoer wordt voorzien.

Wij adviseren het juiste systeem voor uw situatie en werken alles technisch uit. Indien gewenst koppelen wij het ventilatiesysteem met de dampkap in de keuken en uw verwarmingssysteem.

Icoon van een ventilatie-fan

Waar plaatsen wij ventilatiesystemen?

  • Woningen en villa's
  • Kantoren
  • Winkels

Vanuit onze thuisbasis in Arendonk installeren wij ventilatiesystemen in de volledige provincie Antwerpen.

Welke diensten leveren wij voor uw ventilatiesysteem?

  1. Technisch advies en studiewerk
  2. Plaatsing of doe-het-(deels)-zelf met het nodige advies
  3. Opstart en afstelling
  4. Onderhoud en herstellingen

Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

U krijgt het juiste technisch advies en een complete offerte voor het plaatsen van een installatiesysteem Type C, C+ of D, al dan niet met warmterecuperatie.
CONTACTEER ONS