Met TW Klimatics kiest u altijd voor een energiezuinige verwarming. Wij werken op maat een compleet technisch voorstel uit met warmtepompen, zonneboilers, vloerverwarming, lagetemperatuur radiatoren of een combinatie van al deze systemen. Ook de productie van sanitair warm water is mogelijk met onze systemen. Wij garanderen dat uw verwarmingssysteem voldoet aan de strengste ERP-wetgeving.

Vloerverwarming

Welke soorten verwarming plaatsen wij?

Wij plaatsen energiezuinige verwarmingssystemen. Afhankelijk van uw concrete situatie stellen wij de beste oplossingen voor. Deze omvatten een combinatie van:

 • Warmtepomp (lucht – lucht): naast verwarmen in de winter koelen deze installaties op een energiezuinige manier in de winter. Een warmtepomp van het type lucht-lucht verwarmt rechtstreeks de ruimtes met ingeblazen warme lucht. U geniet van uitstekende energierendementen. Op één buitenunit kunnen we één of meerdere binnenunits aansluiten.
 • Warmtepomp (lucht-water): deze warmtepomp produceert op een uiterst energie-efficiëntie manier warm water voor uw sanitair systeem, vloerverwarming of lagetemperatuur radiatoren.
 • Zonneboiler: een zonneboiler is uitermate geschikt voor het op een energievriendelijke manier verwarmen van water voor uw sanitaire voorzieningen, vloerverwarming en lagetemperatuur radiatoren.
 • Vloerverwarming en/of lagetemperatuur radiatoren
 • Zwembadverwarming: met een warmtepomp verwarmen we uw zwembad op een uiterst energievriendelijkemanier.

Bij voorkeur combineren wij uw verwarming met het ventilatiesysteem en de airco. Met één totaalsysteem waarbij alle componenten volledig op elkaar worden afgesteld, behaalt u de beste energieprestaties.

Waar plaatsen wij energiezuinige verwarmingssystemen?

 • Woningen en villa's
 • Kantoren
 • Winkels
 • Industriegebieden

Wij vervangen uw bestaande centrale verwarming in één keer of stapsgewijs door een energiezuinige totaaloplossing. Vanuit onze thuisbasis in Arendonk plaatsen wij warmtepompen en zonneboilers in de volledige provincie Antwerpen.

Met welke merken werken wij?

 • Bij voorkeur plaatsen we Panasonic of Argo voor de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
 • Ook andere kwaliteitsmerken zoals Sanyo, Daikin of Mitsubishi behoren tot onze mogelijkheden
Icon fire

Welke afwerking verkiest u?

Wanneer gewenst werken we de binnenunits van uw warmtepomp volledig weg in een kast, vals plafond of een gipswand. Zo hoort of ziet u dit toestel niet. Ook de buitenunits plaatsen we uiterst discreet. Vrijwel alles is mogelijk.

Welke diensten leveren wij voor uw verwarmingssysteem?

 1. Technisch advies en studiewerk
 2. Plaatsing of doe-het-(deels)-zelf met het nodige advies
 3. Opstart en afstelling
 4. Onderhoud en herstellingen

Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

U krijgt technisch advies en een complete offerte voor het juiste energievriendelijk verwarmingssysteem.
CONTACTEER ONS